Randvere-koht kus koos olla (2)

MTÜ Randvere Tööõppekeskuse töökeskus asub Kuressaare linnast ca 9 km kaugusel Suur- Randvere külas, endises Randvere algkooli hoones. Meile saab sõita Kuressaarest bussiga ja tagasi linna nii ennelõunal kui õhtupoolikul, bussipeatus asub majast 200m kaugusel. Tulla võib ka oma transpordiga, sest parkimiskohti on maja ees piisavalt.
Miks on meie majas hea ning mida siin teha saab:
Meie maja on keset suurt vana parki, kus on piisavalt ruumi koos teistega aega veeta või  omaette mõtteid mõlgutada. Pargis on ka tiik ja aiapaviljon ning pargi serval staadion. Meil on maja teisel korrusel kolm kahekohalist ahiküttega  toetatud elamise korterit, kus iga elamine koosneb oma köögist, toast ja tualetist. Pesemiseks on kaks eraldi koridorides olevat dušširuumi.  Esimesel korrusel on päeva-ja nädalahoiu teenuse tuba.
Töö tegevusi saab teha neljas erinevas töötoas: õmblustöö-, puidutöö- , kangastelgede ja paberitöö tubades. Lisaks neile on  päevakeskuse ruum, suur koridor ja söögiruum. Söögiruumis saab soojendada lõunaks kaasa võetud sööki või  koos tegevusjuhendajaga   süüa valmistada.
Lisaks võimalusele proovida erinevaid töid, saab  päevakeskuse toas erinevate tegevustega (meisterdamine, joonistamine ja muud) aega veeta ja oma  oskusi arendada. Meiega ühes hoones on ka raamatukogu, mis on huvilistele avatud  kolm päeva nädalas.
Randvere Tööõppekeskuses on sõbralik  ja kodune õhkkond. Meie tegevusjuhendajad on majas esmaspäevast neljapäevani kell 8.00-16.00., nad kõik on  läbinud selleks tööks vajalikud koolitused ja õpivad meeleldi juurde, et oma töös paremad olla.

Edit